Gevel schoonmaken

Er zijn verschillende manieren van gevelreiniging. De gevelreinigers rekenen hier ook verschillende prijzen voor. Het is goed om de kosten te kennen om zo een keuze te kunnen maken. Het is echter nog belangrijker om te weten of de methode geschikt is voor de ondergrond en nog belangrijker is natuurlijk dat de gevel ook daadwerkelijk schoon wordt!

Wat zijn de gevelreinigers kosten?

Er zijn al mogelijkheden vanaf 8 euro per vierkante meter. Het gaat dan om een stoomreiniging of een reiniging met een hogedrukspuit. Daarnaast kun je kiezen voor een chemische reiniging welke mogelijk is vanaf 15 euro per vierkante meter. Ook kun je kiezen voor het zandstralen van de muur wat eveneens 15 euro per vierkante meter kost.

De gevelreiniging zelf doen?

Misschien denk je dat het slim is om op de kosten te besparen en om het werk zelf te gaan doen. Het is echter wel belangrijk dat je dan weet welke verschillende gereedschappen nodig zijn. Ook is het belangrijk dat je weet hoe je de gevel niet gaat beschadigen. Als je dit wel doet dan is het vaak zo dat de kosten alleen maar oplopen.

Ontdek de gevelreinigers kosten!

Door meerdere offertes op te vragen bij gevelreinigers ontdek je al snel wat de gevelreinigers kosten zijn. Het is daarnaast slim om ook om referenties te vragen en om te informeren naar de garantievoorwaarden. Kijk ook naar de mogelijkheden om de kwaliteit te controleren. Hierdoor kun je een veel beter en goed eindresultaat krijgen. Iets wat natuurlijk het belangrijkste is.

Garantieregeling

Als je een gevelreiniger gaat inhuren dan is het natuurlijk een redelijke investering welke je gaat maken. Het is daarom slim om ook te informeren naar de garantieregeling. Daarnaast is het slim om ook te letten op een aantal andere punten. Hierdoor kun je een goede keuze maken voor een gevelreiniger.

Een goede gevelreiniger zal je ook garantie op het werk geven. Het is slim om vooraf hierover met de gevelreiniger te spreken. Misschien geeft hij je een garantie op mogelijke schade aan de gevel of op het eindresultaat en hoe lang het schoon zal blijven. Het is goed om te ontdekken op welke punten de gevelreinigers een garantie willen geven.

Andere punten dan de garantieregeling

Als je kijkt naar de brancheverenigingen en keurmerken waarbij een gevelreiniger is aangesloten is het mogelijk om een goed beeld van de kwaliteit te krijgen van de gevelreinigers. Hierdoor is het misschien minder belangrijk om te weten hoe sterk hun garantieregeling is.

Ook is het slim om te informeren of de gevelreiniger is aangesloten bij een garantiefonds. Mocht hij het werk dan onverhoopt niet uit kunnen voeren dan weet je dat jouw aanbetaling zeker is. Als je geen aanbetaling doet dan zal dit minder belangrijk zijn.

De beste offerte!

Natuurlijk is het ook goed om te letten op de prijs. Als je een scherpe prijs krijgt met een wat minder uitgebreide garantieregeling dan is het mogelijk om dit toch te accepteren. Als je de garantieregeling van groot belang vindt dan is het natuurlijk goed om iets meer te betalen. Door meerdere offertes op te vragen is het mogelijk een goed beeld van de kosten en ook van de kwaliteit te krijgen.